Restaurante Bucuresti

Restaurant La Dolce Vita

8

Restaurantul La Dolce Vita pastreaza traditia Italiana: inghetata, pizza, paste precum si faimoasa mancare italiana se regasesc in acest local. Meniul restaurantului cuprinde diverse sortimente de pizza, toate felurile de pasta”al dente”, cafea cu inghetata, inghetate si sorbetto natural. Servirea este foarte amabila, preturile sunt de bun simt.

Restaurant La Dolce Vita  

O afacere de familie ce pare sa mearga foarte bine si denota preocupare in cele mai mici detalii.

8 comentarii

  1. inainte de forneti d p buzesti … exista o sansa de vita …. nu ostropel, nu bella, ci dolce ….. cat de dolce? melanzanele au reusit sa curetze cat de cat gustul de vegeta de la supa anterioara … n-au putut insa sa-i inchida gura mielului …. care a behait non stop ca a stat prea putin la tigaie? gratar? cuptor? orisicum, coperto a facut toti banii …… aproape toti

  2. inainte de forneti d p buzesti … exista o sansa de vita …. nu ostropel, nu bella, ci dolce ….. cat de dolce? melanzanele au reusit sa curetze cat de cat gustul de vegeta de la supa anterioara … n-au putut insa sa-i inchida gura mielului …. care a behait non stop ca a stat prea putin la tigaie? gratar? cuptor? orisicum, coperto a facut toti banii …… aproape toti

  3. Buna ziua,vroiam sa stiu daca este aceias societate de acum cativa ani…..am fost la dumneavoastra de mai multe ori si ne-am simtit f bine,totul excelent dar din pacate am pierdut nr de telefon si nu mai stiam adresa resturantului…qualita prezzo tutto ok,totto buono e sopratutto i camerieri molto precisi nel loro lavoro……andate avanti cosi…….bravi!!!!!!!!!!!!In bocca lupo!!!!!!!!!

  4. Parerile despre acest restaurant sunt foarte impartite daca citesti opiniile consumatorilor sau daca te iei dupa expertiza facuta de Ziarul financiar la 15 septembrie 2006. Curiozitatea m-a facut sa intru si eu in acest local si am fost impresionat placut de curatenia si cochetaria lui, desi toate intr-un spatiu foarte mic. Nu m-a prea deranjat acel ceva care este o lada frigorifica si care spune Ziarul financiar strica sofisticare peisajului. Am mancat si eu acea supa clara de vacuta criticata ca fiind cu prea multa vegeta de unii si laudata drept ceva in care dupa gustul tare fiersesera vreme indelungata si carnea si oasele(acestea din urma sigur au facut ulterior un osso buco de mare clasa) . Supa intr-adevar este buna dar nu pentru ca o lauda dilentantul care crede ca din ce a fiert in ea mai ales din oase se face osso buco care de fapt nici nu este in meniul restaurantului. Dupa cum recunoaste pseudoexpertul in restaurante in acelasi articol din Ziarul financiar despre La Dolce vita numai daca unei persoane i se permite sa isi expuna propozitiile chinuite intr-o publicatie , asta nu inseamna ca este jurnalist.. Este de fapt singura remarca realista din tot articolul si ar fi bine daca se refera la propia persoana. Cat despre restaurant, lasand la o parte exprimarea stufoasa este foarte curat, ofera o mancare variata la niste preturi mai mult decat rezonabile(mult disputata supa de vacuta costa 4 ron) si nu incearca sa se scoata cu preturile la bauturi(o bere Carlsberg de 500 ml costa tot 4 ron). Personalul este foarte amabil asa ca acel coperto isi merita bani.

  5. daca nu va deranjeaza spatiul prea stramt; nu te poti ridica de la masa fara sa atingi scaunul unei mese alaturate. daca nu va deranjeaza ca spatiul destinat nefumatorilor nu este respectat, daca nu va deranjeaza ca masa rezervata a fost deja oferita, daca toate astea nu va deranjeaza, mergeti la la dolce vita. merita pentru bucatarie.

Leave A Reply