Cu putin noroc am gasit o masa la soare pe terasa restaurantului „La Fattoria”, un restaurant cu specific italian. Am avut o experienta placuta la restaurantul din Mamaia, si ma asteptam ca aici sa fie la fel.
Restaurant La Fattoria
M-am trezit de dimineata cu un mare chef de lenevit la soare, cu ochelarii de soare pe nas, la o terasa undeva pe malul unui lac, si pentru ca nu avem prea multe posibilitati, m-am urcat in masina si am luat-o spre Herastrau, via Strada Nordului.
Doar trei patru terase se invrednicisera sa deschida, si toate erau mai mult decat pline (Marie Celeste, La Fitze si La Cena).
Cu putin noroc am gasit o masa la soare pe terasa restaurantului "La Fattoria", un restaurant cu specific italian. Am avut o experienta placuta la restaurantul din Mamaia, si ma asteptam ca aici sa fie la fel. Deja ma gandeam la minunatele Tagliatelle al Salmone (paste cu somon) dar… aici a inceput "distractia". Mai intai ospatarul a venit sa ia comanda la o masa de langa noi, nici bine nu a scos carnetelul ca a si inceput sa-si dea ochii peste cap. Asteptam deja de un sfert de ora cand m-am hotarat sa ma duc sa fac singura rost de un meniu, dar domnisoara receptionera mi-a zis ca o floricica "Nu mai avem meniuri"…asa ca am trecut la planul doi….si asa ne-am trezit trei mese facand schimb de meniuri: "Pot sa iau si eu meniul? – Da, dar sa mi-l dati inapoi ca inca nu ne-am hotarat toti", "Imi imprumutati si mie meniul pentru mancare ca noua nu ne-a adus? -Da sigur!"…si tot circul asta a durat cam, 45 de minute timp in care nicio masa nu primise bauturile, fie ca au comandat sau nu! Dupa ce ca au niste preturi foarte mari, servirea este infioratoare. Intr-un final ne-am cam plictisit, ca enervat nu pot sa spun pentru ca afara era prea frumos, si am plecat spre alta terasa, dar fara mari sperante ca voi reusi sa-mi beau cafeaua pe malul lacului….
8 comentarii
inducere totala in eroare.
doamna care a scris mesajul cu siguranta nu a fost la restauran LA FATTORIA, ARGUMENTEZ:nu avem vedere la lac (lucru pe care doamna il cauta), nu avem receptionera. tin sa mentionez faptul ca suntem restaurant si nu hotel.
MAI INCERCATI:))
vin cu acest msg pentru a sustzine plangerea primei doamne am pus in ghilimele pentru ca din primu msg nu se poate spune ca e scris de un domn sau o doamna pentru ca nu specifica acest lucru ….doamna ELENA fitzi mai atenta la acuzatzi….iar primu msg este un foarte mare adevar si nu este nici o inducere in eroare…….ca sa nu fiu RAUTACIOS …..servirea este mai proasta chiar si fatza de Tratorria il calcio care si ei sunt cu servirea la pamant …..si toate astea numai datorita faptului ca angajatzi numai necalificatzi …..un exemplu foarte bun : am mers la dumneavoastra intr-o zis si pur si simplu a venit un baiat sa imi ia comanda si din spate a venit un altul spunandui date ba asa…..iar al 2-lea baiat care mi-a luat comanda in loc sa imi aduca calamari la gratar mi-a adus calamari pane si numai spun ca a venit o a 2-a oara sa ma intrebe ce bautura am comandat:))…….suntetzi terfelitzi din toate punctele de vedere…..iar Fattoria MAMAIA intradevar este un restaurant cu standarde EUROPENE
Pot sa spun ca nici eu nu am avut o experienta placuta la acest *restaurant*. Ne-au tratat parca eram caini… si mi-e imi plac caini… Nu as mai merge acolo… si nici nu va recomand sa mergeti..
I haven’t been to many Italian restaurants in Bucharest, but I get the impression that Bucharest restaurateurs have no clue about Italian cuisine. La Fattoria is a place with some claims to notoriety – posh location, a clientele of yupees and dinkies, nice atmosphere – which serves boiled rice with champignons as risotto ai funghi porcini and shredded endives and cabbage with no dressing as insalata Italiana. Their wine, however is the best Romanian wine I have tried so far, and their desserts are not totally hopeless. Watch out for the new Bucharest intelligentsia – 20-something year-old employees of some obscure bank or TV channel showing up to have insalata caprese and Mirinda while smoking copiously and talking on 3 mobile phones at the same time. They will make a fuss about the waiter bringing them the worst (i.e. cheapest) mineral water on the menu: they’ll make sure to ask, in loud voice, to be brought Vittel, then they’ll whisper to the same waiter “ how do you pronounce bruschetta?â€
un restaurant unde mananci bine,intro atmosfera placuta.O colectie de vinuri impresionanta.BRAVO
AM MINCAT LA FATTORIA IN MAMAIA CINE SPUNE CA ESTE UN RESTAURANT DE STANDARDE EUROPENE SE INSEALA AMARNIC NU STITI ESTE ACELASI PATRON CARE ARE SI PE CEL DIN BUCURESTI SPUNE CA ADUCE MARFA DIN AFARA DAR DE METRO NU SA AUZIT? BUCATARI CALIFICATI LA KG SI PERSONAL NECALIFICAT ADUNATI DIN TOATE RESTAURANTELE
am lucat in cel din mamaia are dreptate cel ce a scris mai nainte se aprovizioneaza din metro bucatari care spun ca sunt calificati prin tari straine pacat ca nu vine nimeni sa le faca un control mai amanuntit sa vada in c fel este depozitata marfa
Am ajuns si eu la restaurantul fattoria din Mamaia, care a fost impresionant din punct de vedere al mancarii si al servirii. Am comandat tagliatelle al salmone, care au fost pur si simplu delicioase. Daca o fi aprovizionare de la metro, cum spune cineva mai sus, a fost una reusita, caci somonul era demential de bun. Nu se servea in acelasi pahar a doua oara, si chelnerii erau f amabili, servire si atitudine profesionala. Chiar recomand.