Restaurante Bucuresti

Restaurant La Papi

3

Inchis!

Restaurant La Papi – preparate din bucataria romaneasca si italiana, livrari la domiciliu, petreceri pentru copii si organizari evenimente.

Restaurant La Papi

Inchis!

Preparate din bucataria romaneasca si italiana, livrari la domiciliu, petreceri pentru copii si organizari evenimente.

3 comentarii

  1. Cel mai dragut restaurant la care am mancat in Bucuresti pana acum, si asta fara exagerare.Vi-l recomand tuturor, cel putin o data, sa mergeti acolo si sa incercati pollo a la papi.in viata mea n-am mancat ceva mai bun.

  2. cineva scarbit on

    Sambata seara, 26.01.2008, iesire in oras cu prietenii in acest jenant restaurant.. Masa mare, fun, dar parca nu era totul OK atata timp cat chelnerul statea ca un ghimpe langa noi, privandu-ne de orice fel de intimitate. Dupa un timp, atmosfera fiind degajata, chelnerul isi permite chiar niste glumite de genul v-am adus niste cola fara alcool etc etc. Bun, punctul culminant consta in faptul ca, atunci cand incepem sa strangem banii ptr nota de plata, o prietena uita sa puna banii ptr ceva comandat si ii dam banii chelnerasului cu un bacsis mai mic de 10% din neatentie- adica a fost o nota de 2 mil si ceva, si a avut un bacsis de o suta si ceva de mii.. Chelnerul ia nota, pleaca, intre timp tipa isi da seama ca nu a platit ceva, chelnerasul revine, furios, arunca banii pe masa strofocat, spunandu-ne ca BACSISUL ESTE DE 10% si el TREBUIE SA IMPARTA ACESTI BANI CU BUCATARIA, IAR BANII PE CARE NOI I-AM DAT SUNT INSUFICIENTI, iar el TREBUIE SA PUNA DIN BUZUNARUL PROPRIU DIFERENTA PENTRU CEI DE LA BUCATARIE!!!!!!!! Inutil a spune ceva la aceasta atitudine…Preietenii mei, fiind in general mult prea calmi si draguti s-au inghesuit sa arunce cu bani in cocalarul infect, insa eu nu m-am putut abtine sa comentez…Si comentez, comentez, ii cer sa vorbesc cu un superior, la care replica a fost ca nu este nimeni (Era cumva restaurantul chelenerasului?)…Urmeaza glumite in care el incearca sa se faca placut promitandu-ne ca urmatoarea masa va fii platita de el !?! si atmosfera devine din ce in ce mai apasatoare pentru mine, din ce in ce mai degajata pentru prietenii mei. La final, iesim, vad o tipa care numara niste bani si incep sa imi vars naduful in legatura cu oxiurul..Baietasul asculta, nega, afirma ca bacsisul a fost de cativa RON (!?!), ca lumea s-a simtit bine etc..Deja era mult prea mult, iar cand spiritele s-au incins, cu o mare degajare nesimtita, pleaca de langa noi, lasandu-ma ca pe un caine care latra la luna. Este incredibil, dar adevarat- asta e tara in care traim, din pacate, insa daca toleram lipsa de bun simt, mediocritatea si atitudinea de nesimtire la adresa clientului, asa ajungem…PS. D-le Papadopol, incercati sa verificati cine a fost pe tura sambata seara (o greseala impardonabila din partea mea e ca nu am luat numele cretinului), insa il recunoasteti usor dupa aerul de smecheras de cartier, brunetel, cu o alunita mare pe fata…Intre timp, e clar ca nu voi mai pune piciorul in acest restaurant si nici nu o sa-l recomand vreodata cuiva…

Leave A Reply