Restaurante Bucuresti

Adresa: Str. Alexandru Donici nr. 11
Tel.021 210 29 36
0724 072 372
0722 259 360

Restaurant Maccheroni

3

Restaurant Maccheroni
Terasa nu era cea ma racoroasa pe care o intalnisem, asa ca mi-am zis: un aer conditionat n-ar strica! Si-am pasit inauntru. Greseala mare, fiindca acolo se lucra intens; avusesera o petrecere si era in reorganizare. Nici aerul conditionat nu era pornit. Aici se termina cu minusurile, fiindca ce-a urmat merita toata lauda.

Restaurant Maccheroni

Cand am ajuns la Maccheroni m-am bucurat. Era atat de cald incat apa plata pe care mi-a adus-o ospatarul intre doua varste (mai mult spre ultima), mi-a sfarait pe buze. Terasa nu era cea ma racoroasa pe care o intalnisem, asa ca mi-am zis: un aer conditionat n-ar strica! Si-am pasit inauntru. Greseala mare, fiindca acolo se lucra intens; avusesera o petrecere si era in reorganizare. Nici aerul conditionat nu era pornit. Aici se termina cu minusurile, fiindca ce-a urmat merita toata lauda.
Somon cu sos de salvie si garnitura de orez: excelent, tinut la gratar exact cat trebuie, cu un sos atat de soft si de legat ca aroma cu grill-ul pestelui, incat m-a racorit mai ceva ca doua cuburi de gheata.
Calamarul cu garnitura de legume, fript intreg pe gratar, nu rondele, a facut si el tot posibilul pentru a umbri somonul. Din intrecerea asta a iesit un pranz excelent, cu o servire ca la carte.
Pacat ca n-au avut tiramisu clasic, ci doar pe cel cu fructe de padure, sunt convins ca ar fi pus un capac pe cinste.

3 comentarii

  1. buna ziua va rog sa imi trimiteti o oferta cu pereturi/meniu pentru o nunta de 100-130 de persoane in luna septembrie 2007.

    multumesc anticipat

  2. am intrat in acest local sa mancam o prajitura si sa bem un suc, o bere. dupa ce am dat comanda chelnerul ne-a spus sa ne mutam la o alta masa pentru ca la cea la care ne-am asezat se mananca. normal ca am plecat si nici nu ne vom intoarce.

Leave A Reply