Restaurante Bucuresti

Restaurant Maccheroni

1

Restaurant Maccheroni – restaurant intalian cu accente fusion, in centrul Vechi.

Restaurant Maccheroni

O terasa mica, cateva mese  si scaune din rachita. Coloritul florilor te poarta cu gandul in Sicilia. Servirea e amabila si rapida.
Restaurant Macherroni pune accent pe mancarea italiana, fara sa excluda cateva preparate romanesti si internationale.

 

Un comentariu

 1. Raluca Blinda on

  Buna ziua, in primul rand, desi cand am intrat in restaurantul dumneavoastra nu am fost salutati.
  Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca momentele petrecute in restaurantul dumneavoastra au fost neplacute, atat pentru mine, cat si pentru cei care au fost in restaurantul dumneavoastra in seara de Revelion, in jurul orelor 19, si aici ma refer inclusiv la restul clientilor ale caror nemultumiri le-am auzit.
  Doream sa servesc un ceai cald de calitate si eram convinsa ca voi avea parte de asa ceva, consultand meniul dumneavoastra (ma refer in special la pretul exagerat). Am comandat un ceai de fructe de padure iar prietenul meu o bere. Specific ce am consumat, in cazul in care doriti sa verificati in baza dumneavoastra de date si sa vedeti ca spun adevarul.
  In cele 10 minute in care am asteptat ceaiul m-am uitat admirativ in restaurantul dumneavoastra la aranjamentul acestuia si mi-am zis: Mic, dar chic!. Am observat ca la mesele de langa mine se comandase limonada. Am privit fetele nemultumite ale celor 2 domnisoare in momentul in care au gustat din limonada si m-am uitat mai cu atentie la cele 2 limonade. Trebuie sa recunosc ca nu arata foarte bine limonada, arata ca o spalatura de pahare de limonada. Imi cer scuze pentru limbaj, dar aceasta a fost impresia lasata. M-am bucurat ca nu am comandat limonada.
  Mi-a fost adusa in sfarsit comanda si am constatat ca ceaiul meu presupune o cescuta mica de apa fierbinte, de circa 100 – 150 ml, alaturi de un plic de ceai de duzina (cam amarat – trebuie sa recunosc), fara a se vedea provenienta acestuia, un tip de ceai pe care il poti gasi la non-stop-ul de la colt. In speranta ca nu am fost prostita pe fata, insist in a-mi servi ce am comandat, respectiv tentativa de ceai si introduc pliculetul in ceasca asteptandu-ma sa ma invaluie o minunata aroma de fructe de padure. Astept 5 minute si observ ca apa nici macar nu s-a colorat un pic, desi cerusem un ceai de fructe de padure, care ar fi trebuit deci sa aiba o culoare rosie. Concluzia: 100 -150 ml apa fiarta + 1 plic ceai (max. 0.2 lei bucata) = 11 lei. Ce credeti?
  Intre timp, cat am asteptat sa se pregateasca ceaiul, am studiat meniul deoarece doream sa comandam si ceva de mancare insa observand nemultumirile celorlalti clienti referitoare si la mancarea comandata ne-am hotarat sa comandam doar o supa / ciorba, in ideea ca la acest tip de mancare nu se puteau face greseli ca la celelalte feluri (carne negatita suficient, salata nespalata, lipsa garniturii comandate, etc). De asemenea mi s-a parut interesanta informatia aflata pe panoul din intrarea in restaurant referitoare la meniul oferit, respectiv o Supa crema. Am intrebat ospatarul daca se mai poate servi supa si ne-a raspuns foarte relaxat ca s-ar putea sa mai fie un rest de supa, cam o portie. I-am raspuns ca noi nu servim de obicei resturi in restaurante si ca in aceste conditii nu mai dorim sa comandam si mancare.
  Dupa ce am savurat minunatul ceai am cerut Nota de plata. Cu stupoare, mi s-a comunicat in momentul inmanarii Notei de plata ca Tips-ul nu este inclus desi mi se putea observa pe fata nemultumirea fata de serviciile oferite. Aceiasi atitudine a avut-o si fata de un tanar de la o masa vecina care a dorit sa achite Nota de plata cu cardul. Acest tanar era strain si a intrebat care este suma de plata. I-a comunicat suma si ospatarul a tinut sa il intrebe si pe acesta : And tips? Raspunsul tanarului care a fost si el nemultumit a fost plin de umor: Oh no, no, no…. no tip for you, please! The food was bad and the serving…., soo no tip for you
  Eu sunt convinsa ca ceea ce s-a intamplat in seara de Revelion nu este reprezentativ pentru Restaurantul Maccheroni si consider ca ar fi bine sa luati niste masuri in aceasta privinta pentru a putea pastra integritatea restaurantului.

  Cu stima.

Leave A Reply