Restaurante Bucuresti

Adresa: Calea Victoriei 16-20
Pasaj Villa Cross
Tel: 021-310 31 60
Mob: 0723 233 169
www.pekin.ro

Restaurant Pekin

6

Restaurantul Pekin ofera servire de calitate, dar e cam inghesuit. Greu de gasit loc fara rezervare prealabila. Mancarea e calitativ pe medie. In pasajul Villacrosse.

Restaurant Pekin

Intr-o dimineata de week-end ne-am trezit (eu si prietenul meu) cu un chef de mancaruri exotice, si am inceput sa cautam restaurante: japonez, thai, portughez, spaniol…intr-un final ne-am oprit la restaurantul chinezesc Pekin. Auzisem ca aici nu se poate manca fara rezervare (deja ma gandeam la cine stie ce local, mancaruri de te dau pe spate, avand in vedere ca se inghesuie lumea si nu poti intra fara rezervare). Mi-am facut temele ca o fata cuminte, am facut rezervarea si am pornit spre pasajul villa Cross (acolo se afla Pekin).
Restaurantul e undeva la etaj, o adevarata aventura sa ajungi sus. Cand am pasit inauntru mi-am dat seama care e faza cu rezervarea….erau 4-5 mese mari si late…ocupate ce-i drept.
Peretii sunt pictati foarte frumos, decorul e ok, insa eu am ramas marcata de miros…erau vreo patru odorizante lipite pe pereti, care imprastiau "miresme chinezesti" in camaruta aia mica (cred ca erau date si la maxim)… mancarea, hainele, cred ca si aerul pe care il expiram imi mirosea oribil. De abia asteptam sa plec, deja ma inecam. Parca aveam trei cutii de betisoare parfumate aprinse exact sub nas! Am ramas marcata pe viata de la acel miros, l-am mai intalnit dupa ceva timp in toaleta unui restaurant si am iesit instantaneu.
Ma rog, trecand peste trauma mea, am comandat niste orez cu legume si aripi de pui cu usturoi…bunicele, cu mentiunea ca nu ma dau in vant dupa mancare chinezeasca. La desert am comandat banane caramel, asta da desert!
Daca aveti un nas sensibil, nu va recomand acest restaurant, si acum imi vine sa vomit cand ma gandesc la odioasele odorizante!!!

6 comentarii

  1. as dori sa va intreb daca va interesesza cateva accesorii traditionale chinezesti de efect pentru restaurantul dumneavoastra, ma refer la ceva sarafane scurte care pot fi purtate drept uniforma si de dama barbat, huse traditionale pentru sticle de vin si cosulete de masa si evantaie de perete, in cazul in care va intereseaza aceasta oferta va astept cu un raspuns si pot sa va trimit si cateva poze intr-un viitor e mail, va multumesc si astept raspunsul d-tra.

  2. Am fost o singura data in acest restaurant. E adevarata ca eram in post, si am luat pachetele de primavara, vegetariene. Le-am pasat usor unui amic (ca sa nu vada ceilalti de la masa). Nu aveau nimic in comun cu mancarea adevarata chinezeasca, si musteau in ulei.

    Ca sa nu mai zic ca 18 Ron mi se pare o suma astronomica pentru niste pachetele de primavara facute prost.

    Nu stiu cum a trait acest restaurant. Poate pentru ca da bine, e de fite sa te duci in astfel de locuri.

    Oare exista un restaurant chinezesc adevarat in Ro

  3. Eu am mancat la acest restaurant si mi-a placut foarte mult. Este un restaurant micut, foarte intim, curat si cu mancare foarte buna. Nota +10.

Leave A Reply