Restaurante Bucuresti

Restaurant Roberto’ s

1

Restaurant Roberto’ s
Terasa adiacenta Hiltonului e un loc placut, tihnit chiar. Poate parea paradoxal, dar desi e la 20m de prea batuta de la Kisseleff incoace Cale a Victoriei, agitatia sofereasca nu patrunde pana la mesele inconjurate de verdeata.

Restaurant Roberto’ s

Terasa adiacenta Hiltonului e un loc placut, tihnit chiar. Poate parea paradoxal, dar desi e la 20m de prea batuta de la Kisseleff incoace Cale a Victoriei, agitatia sofereasca nu patrunde pana la mesele inconjurate de verdeata. Este evident o treaba facuta profesionist, ca armonizare a decorului, muzica ambientala si incalzitoare de terasa…
In ciuda incalzitoarelor, de la o anumita ora a serii, racoarea ne mushca cefele, asa ca am hotarat sa intram la Roberto’s, italienescul de la poalele Hiltonului.

Felul principal a fost un filet John Dory cu praz si un calcan in crusta de fistic. Excelente ambele.

Pai sa te tzii aroma de piper veritabil, proaspat, savuros, exotic si cum mai vreti voi! Bravo Roberto!
La desert m-am dezmatzat de-a dreptul cu o prajitura numita zabaglione parca… Eccellente!
Preturile nu sunt pentru militari in termen sau pensionari
, toata afacerea de mai sus ducand pe la vreo 300 RON. Mancarea face banii, dar in privinta ambientului poate ca mai sunt de facut ceva imbunatatiri.
La final, ospatarul m-a salutat fara sa ma priveasca, numarand banii (probabil bacshishul pe care-l lasasem), in spatele casei de marcat de la iesire.

Un comentariu

  1. HAHHAHAHAH ce gluma prosta .Dragi clienti ai acestei terase daca doriti sa serviti cativa mici (NOTA: NU AM AVUT PRETENTII CI DIMPOTRIVA ) si o salata de muraturi execrabila , iar dupa 20 de minute de la ingerare sa vomitati in plina Calea Victoriei va recomand cu caldura aceasta terasa.Vreau sa precizez ca am platit nota in proportie cu cele 5 stele , iar cuvantul vomitat nu l-am folosit ca figura de stil.Din fericire pentru mine shi cei doi invitati organismul a reactionat promt shi a refuzat acel treat de 5 stele .Din pacate dupa nenumarate experiente de acest gen pe care le-am trait in multe din restaurantele din Bucuresti am ajuns la concluzia urmatoare: serviciile de acest gen desi structurate responsabil la origine sufera mutatii monstruoase datorita lipsei de bun simt al angajatilor, a lipsei de cultura shi spirit uman .Sunt duse la indeplinire in acelashi spirit de delasare shi nesimtire caracteristic acestei tari ,spirit pe care il intalniti in orice domeniu cu care intrati in contact de la servicii la condusul in trafic.
    Cu alte cuvinte pana cand nu o sa ne facem curatenie in propria orientare morala o sa platim shi fizic shi moral pentru ignoranta.

Leave A Reply