Restaurante Bucuresti

Restaurant Trattoria del Tatoli

11

Restaurant Trattoria del Tatoli organizeaza petreceri, seri speciale cu program artistic, ofera servicii de catering. Clientii fideli Tatoli pot obtine un card de membru cu ajutorul caruia beneficiaza de un discount intre 10 si 20%.

Restaurant Trattoria del Tatoli

Restaurant italian in centrul capitalei – organizeaza petreceri, seri speciale cu program artistic, ofera servicii de catering. Clientii fideli Tatoli pot obtine un card de membru cu ajutorul caruia beneficiaza de un discount intre 10 si 20%

11 comentarii

 1. Un restaurant deosebit unde admosfera este perfecta pentru o seara de sambata. Am participat la o onomastica si mancare a fost un adevarat deliciu. ma bucur ca i-am deescoperit

 2. am ajuns simbata la prinz, cind aranjau locul pt o petrecere… asa ca n-as zice ca m-am bucurat de o atmosfera prea grozava sau de o servire prea atenta. pot sa zic de bine, insa, despre aerul conditionat (afara erau 40grade C dar inauntru era f. placut!!!) si despre mincare- gustoasa.

 3. Intamplator am intrat pe site-ul acestui restaurant si la ceva vreme m-am hotarat sa merg acolo. Era si o ocazie speciala, de altfel… A fost excelent… de la servire, calitate si, bineinteles, la costuri. Cu siguranta voi reveni!

 4. Merg la Trattoria del Tatoli mai ales seara cand au program de cantat la pian k este o atmosfera tare placuta, iar mancarea italiana preferata mea- cu usturoi Mmmhhhh!!!!

 5. Am organizat nunta acolo si avem numai cuvinte de lauda. Doamna cu care am vorbit, ca de altfel tot personalul, au fost foarte amabili si corecti. Mancarea buna, servita calda, feluri deosebite. Iar preturile sunt rezonabile, mai ales avand in vedere ca se afla in buricul targului. Recomand cu caldura pentru evenimente sau doar o simpla masa in oras!

 6. Irina Pacurariu on

  Mancare este grozava, personalul amabil si au un tiramisu genial! Hmm.. cred ca si anul asta voi merge tot la ei de ziua mea!!

 7. Trattoria Tatoli nu mai este ce era,de cand s-au schimbat patronii.Am avut eveniment acolo in aprilie si am fost foarte agasati de domnisoara-doamna ce o fi Madalina care ne-a vorbit rece,arogant si distant.Pacat…aici am fost la petreceri super dar orice lucru bun se termina repede

 8. Imi pare rau de ce aud Andra.In acest restaurant am cerut-o pe sotia mea in casatorie.Erau acolo 2 doamne blonde ,frumoase, cred mama si fiica,care erau din staff si ne-au felicitat,ne-au oferit o cupa de sampanie si o melodie la pian… Acum vine si un bebe si ne-ar fi placut sa facem acolo macar botezul daca nunta nu s-a putut deoarece am avut multi invitati.Merci de informatie .

 9. #1. Adevar sau fictiune

  Am mai incercat apropo si la Trattoria del Tatoli…dar NU si NU mai ales acum,cand noii patroni cei care au preluat din februarie 2010 locatia ,au redus din doi pe post-unu ramane,unu afara,astfel:1 salatiera, 1 pizzar si pizza o face cand bufetiera,(salatiera ) ,cand bucatarul de pe preparate calde,chiar si fata de la vase ajuta uneori.Daca nimeresti in ziua cand au pizzar e mai bine daca nu …asta e.Saraca fata de la vase,ea este universala mi s-a soptit ca nu au nici femeie de servici deci cine spala vase si cine spala WC urile pe timp de criza?Ati ghicit ,aceeasi fata de la vase o gasiti uneori la bucatarie sau dupa nevoi la pizza…..CAH,CAH…Daca ajungi acolo, subtil ospatarii iti soptesc daca stii cum sa-i provoci,si pleci fara sa te mai uiti nici macar pe facebook unde patronii ,colegii,angajatii,prietenii de petreceri apreciaza mancarea,bautura.Teapa…..
  Vremurile se schimba,preturile la fel ,iar ceea ce este scris in articolul dvs.despre Trattoria del Tatoli esteantic .Am dori sa mai fie preturile ca cele din lista publicata,calitatea preparatelor dupa reteta originala proprie,cand se gusta,degusta,si imbunatatea permanent calitatea,am dori sa mai fie calitatea servicilor,prestanta celor care te servesc ca atunci cand era concurenta.

 10. BUNA ZIUA

  SUNTEM UN DUO MUZICAL: PIAN ( KEYBOARD ) SI SOLSTA VOCALA.AVEM UN REPERTORIU VARIAT, DE LA MUZICA CLASICA, LA ROCK, JAZZ, COUNTRY, POPP, EVERGREENS, LA MUZICA DE PETRECERE SI FOLCLOR ROMANESC.IN ACEST SENS AM DORI SA DEPUNEM O OFERTA DE COLABORARE CU COMPANIA DV. DACA SUNTETI INTERESATI !

  ASTEPTAM UN RASPUNS DE LA DV. PE ACEASTA ADRESA DE E-MAIL, IN EVENTUALITATEA UNEI INTREVEDERI PE ACEASTA TEMA!

  VA MULTUMIM
  O ZI BUNA

 11. BUNA ZIUA

  SUNTEM UN DUO MUZICAL: PIAN ( KEYBOARD ) SI SOLSTA VOCALA.AVEM UN REPERTORIU VARIAT, DE LA MUZICA CLASICA, LA ROCK, JAZZ, COUNTRY, POPP, EVERGREENS, LA MUZICA DE PETRECERE SI FOLCLOR ROMANESC.IN ACEST SENS AM DORI SA DEPUNEM O OFERTA DE COLABORARE CU COMPANIA DV. DACA SUNTETI INTERESATI !

  ASTEPTAM UN RASPUNS DE LA DV. PE ACEASTA ADRESA DE E-MAIL, IN EVENTUALITATEA UNEI INTREVEDERI PE ACEASTA TEMA!

  VA MULTUMIM
  O ZI BUNA

Leave A Reply