Restaurante Bucuresti

Adresa: 8 Viitorului Str.
Tel:021-212 33 38
13:00-24:00

Restaurant Unico Vero

5

Restaurant Unico Vero – restaurant cu specific italian in Bucuresti, in zona Piata Galati.

Restaurant Unico Vero 

Restaurant cu specific italian in Bucuresti, in zona Piata Galati.

5 comentarii

  1. Mancare f f f buna (mai ales muschiul de vita la gratar) Ambianta restaurantelor italienesti de casa iar servirea este ok Preturile pe masura dar merita dion plin

  2. merg aproape zilnic la acest restaurant si mancarea este mereu deliceoasa proaspata preturile sunt ok portia destul de mare ,pita este unica,patronul si ospatari ok. va recomand sa mergeti in acestrestaurant.

  3. am fost in ultimii ani de vreo 20 de ori la aest restaurant minunat , fara fitze, de unde numi-a fost niciodata rau, cu preturi cat de cat relative calitatii si mai ales prospetimii mancarurilor.excelent serviciul, excelenta atmosferaa, patronii calzi si pasionati. asta face toata doferenta……

  4. arina constantin on

    Cea mai proasta pizza din Bucuresti, aluatul este friabil asemanator blatului de pizza industrial, cel pe care il gasiti in magazine. Au mancaruri care sunt departe de retetele originale (ex: parmigiana di melanzane). Portii mici. Vinuri autohtone scumpe. Nu merita!

  5. Sunt un client vechi, apreciez caliatea mincarii si bauturii; atmosfera calda si f. placuta…. Intalnesti persoane f. cunoscute …. Dinica, era un obisnuit al locului, si poti regasi VIP- uri seara sau la pranz.

Leave A Reply