Restaurante Bucuresti

Restaurant Yin-Yang

14

Restaurant chinezesc Yin-Yang pentru livrari la domiciliu si comenzi “take-away”.

Restaurant Yin-Yang

Restaurant chinezesc Yin-Yang pentru livrari la domiciliu si comenzi "take-away".

 

14 comentarii

 1. Am comandat mancare la birou si din pacate nu pot spune ca seamana prea mult cu mancarea chinezeasca cu exceptia ambalajului si site-ului.

  In loc de noodless – taitei de supa, in loc de pui – gelatina f dulce, springrolls – sarmale uleioase din aluat fara gust…

  For us was enough,

  Adio Yin-Yang

 2. Mancarea are gust de mancare de cantina de spital. Nici sare nu pun in ea. Nu are legatura deloc cu mancarea chinezeasca… sunt niste tocanite romanesti fara gust si cu nume de mancare chinezeasca. A fost groaaaaznic!!!!!

 3. Evitati acest restaurant.Nu are legatura cu mancarea chinezeasca.Mancarea este execrabila.Scumpa si proasta.Am comandat la birou de 3.500.000 si am ramas nemancati.Nu stiu cum mai rezista asemenea tepari.
  RUSINEEEEEEEEEE!!!!!!!

 4. Mancare execrabila.Evitati acest restaurant.Cea mai proasta mancare chinezeasca (daca se poate numi chinezeasca)

 5. Comandam in fiecare saptamina.Mancarea este buna si in special Taieteii Hakubaku si Puiul Kung Pao.
  Recomandam acest restaurant.

 6. Comand la Yin Yang de 5 ani.mancarea este gustoasa si folosesc ingrediente originale,china.
  Am comandat si preparate din pui,vita si porc si toate au fost bune.Recomand acest restaurant ,cu toata increderea.

 7. Am comandat de ziua mea de nastere la Yin Yang,in valoare de 17oo ron.Mi au facut reducere de 10%,si invitatii au fost multumiti de calitatea produselor.Eu nu am avut nici un incident culinar la acest restaurarant.
  Fiecare om are gusturi diferite….

 8. Inainte de a comanda ceva la acest asa-zis restaurant, ar trebui sa vedeti locatia in care se afla…o curte mizerabila, o casa darapanata cu fatada renovata…este un adevarat mister cum a putut primi autorizatie de functionare…cu wc in mijlocul curtii…dar orice este posibil in ro…merita sa vizionati acest amplasament, vi se taie brusc pofta de mincare pentru urmatoarele n zile…

 9. Lucrez la Banca Transilvania , si ma duc in fiecare pauza si maninc cu colegii.Locatia este curata si personalul este imbracat curat.Serviciile sunt OK.
  Mancarea este gustoasa si delicioasa.

 10. Sincer: EVITATI ACEST RESTAURANT!!! Daca nu ar scrie ca au mancare chinezeasca nu as zice. Au cel mai groaznic orez pe care l-am mancat in viata mea : o fiertura de orez romanesc fara nici un pic de gust. Cred ca si in spital au mancarea mai gustoasa si aratoasa.

Leave A Reply