Restaurante Bucuresti

Ristorante Isoletta

4

Asezata discret pe malul lacului Herastrau, cu vedere superba la luciul apei, Isoletta s-a lansat sub brand-ul Ramonei Badescu. Greu de sustinut un restaurant sub imaginea frumoasei actrite si totusi Isoletta a reusit cam prin tot ce si-a propus.

Ristorante Isoletta

Asezata discret pe malul lacului Herastrau, cu vedere superba la luciul apei, Isoletta s-a lansat sub brand-ul Ramonei Badescu. Greu de sustinut un restaurant sub imaginea frumoasei actrite si totusi Isoletta a reusit cam prin tot ce si-a propus. Mancarea e excelenta, predominand pestele proaspat si fructele de mare. Ca recomandari tartarul de ton ca antreu. Coda di rospo langa peste spada si creveti cu risotto, broccoli si arome mediteraneene a fost paradisiac de-a dreptul. Uleiul de masline provine din agricultura biologica, ceea ce m-a impresionat, piperul e proaspat rasnit, sarea de mare idem.

Prajituirle sunt superbe iar cappuccino… un Illy preparat ca la ei acasa, c-o spuma de lapte groasa de-am luptat ceva pana am introdus lingurita ca sa amestec zaharul(brun).
Ambientul e cald si linistitor, predominand lemnul si culorile calde. Selectia de vinuri italienesti e foarte bine facuta dar nu e pentru studenti (preturile nu sunt tocmai mici).
Per total banii nu sunt putini, dar mancarea, servirea si ambientul merita fiecare banut, oricat de mic.

4 comentarii

  1. iaca-ta cum a decurs experienta mea cu Isoletta: simbata dupa amiaza, eu si o prietena ne-am asezat pe terasa (goala); ea – imbracata sport, tip Gavroche, eu- casual. precizez acest detaliu pt. ca-mi imaginez ca ar fi putut fi singurul motiv al dialogului care a urmat (+ lipsa de fler si de bun simt a chelnerului, care probabil isi imagineaza ca numai cele imbracate in chanel isi poi permite un prinz la restaurant) . chlenerul ma intreaba daca ‘servim’ masa. eu ii spun ca da, mincam. el imi explica de ce a pus intrebarea si anume pt ca daca nu ‘servim masa’ nu putem sa ‘ocupam loc’ acolo!!! monser, esti imbecil?!?!

  2. Daca Ramona badescu a divortat e clar ca nu a optinut prea multi bani de la fostul sot. baron parca era. in mod cert nu si-a permis un bucatar pentru acest restaurant.
    am fost 4 persoane. am comandat caprese con mozarella e pomodorini pachino, paste cu fructe de mare si doua deserturi:tortul casei si tort de ciocolata cu inghetata.
    ce am primit? in loc de rosii cherry niste rosii obisnuite. turcesti adica. si niste felii de branza.mozarella, e drept.
    despre pasta cu fructe de mare nu comentez.
    deserturile au fost absolut remarcabile.in sens negativ. tortul de ciocolata era de fapt o budinca, tortul casei sa-l manance bunica bucatarului. eu nu am putut.
    duminca seara la ora 8 nu mai aveau carne de vita de nici o culoare. ma bucur pentru sarmanele animale, nu ar fi iesit ceva bun din ele.
    preturile ridicol de mari pentru o astfel de calitate. servirea..aproximativa.
    locatia..in curs de demolare..probabil va trece autostrada paralela cu cercul. pe raza. daca e sa ne luam dupa declaratiile doctorului.
    ambientul.remarcabil, placut si discret.
    motive de luat masa la acest restaurant?
    1)fete extrem de frumoase care vorbesc sau vor vorbi italiana (Ramona e un model pentru ele)
    2)sunteti in cura de slabire si puteti comanda desert fara a avea emotii ca o sa-l si mancati.

  3. @Aciduzza: chelnerii de la Isoletta trebuie sa puna cat mai multe intrebari, fiindca la ei sunt alte reguli decat in lumea civilizata. De la ei am aflat ca la Isoletta inghetata nu e de mancare, deci se vede treaba ca ei nu o mananca, o baga in alta gaura decat gura 😀

Leave A Reply