Restaurante Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca nr.45
021-231.85.31
0749.999.499
www.quadri.ro
Every day from 12:00 to the last client

Ristorante QUADRI

10

Daca iti iei inima in dinti si treci de vanzoleala obisnuita a Caii Floreasca dinspre Stefan cel Mare, poti avea surpriza descoperirii unei elegante discrete la Quadri Ristorante.
Terasa linistita, aranjata simplu si cu gust, interior rafinat si linistitor. Se vede ca s-a investit in finisaje de calitate.
Mancarea e buna, bucatarul pasionat avand si un talent artistic pe care-l foloseste din plin la prezentarea mancarurilor.

Ristorante QUADRI

Gnochi in sos de trufe albe cu gust de paradis…
Daca Italia ar avea mai multi bucatari ca cel de aici ar putea redeveni ce a fost Roma antica, subjugand popoare nu prin sabie, ci prin vraja gustului.
Desertul a fost usor ca un vis, ornat cu o coloana de zahar ars ce se inalta din farfurie dand fiori oricarei femei receptive la simboluri. 😉

10 comentarii

 1. cred ca astia care au scris de rau ar fi trebuit sa manance la shaormarie pentru ca nu au gusturile destul de rafinate
  am mancat fructe de mare-excelent

 2. mie mi-a placut, peste proaspat excelent gatit super, paste foarte gustoase.. nu am gasit nimic de reprosat.. cred ca voi confundati restaurantul..

 3. Mancarea este foarte buna. Am fost de cateva ori de cand a fost deschis. Daca am fost placut impresionata la inceput de preturile foarte decente, ultimele dati am fost neplacut impresionata de nota de plata. Pacat!

 4. Eu am organizat petrecerea de nunta la restaurantul Quadri, Sambata 6 Octombrie si pot spune ca am fost f multumita. Mancarea a fost f buna, calda si indestulatoare. Serviciul a fost fara defecte, amenajarea localului eleganta iar atmosfera minunata. Ii recomand oricui acest restaurant.

 5. am avut nunta cu fata pe 06.10.2007si am fost multumiti cu totii ; am avut unele stranageri de inima citind niste mesaje pe net , dar nu au fost adevarate ; calitatea serviciilor OK , totul depinde si de cine se ocupa din partea nuntasilor
  recomand cu caldura acest restaurant tuturor care doresc ceva SELECT

 6. Asta e restaurant de 5 stele????Rusine,rusine!!!!El ca restaurant arata bine dar servirea lasa de dorit,ce face conducerea???Chiar nu vede cum cum servesc si cum vb cu clientii?Patronu,manageru …..ce fac …..dorm??

 7. Mincare mediocra, pete pe fata de masa, chelnerul plictisit ca l-ai deranjat, decorul kitchos. Nu stiu de unde ies acele 5 stele, dar in nici un caz de la Quadri, poate de la shaormaria de-alaturi, care chiar isi face treaba bine.

Leave A Reply