Restaurante Bucuresti

SORRISO TAKE AWAY

0

SORRISO TAKE AWAY

SORRISO TAKE AWAY – FOOD&DRINKS TO TAKE AWAY – DE-ALE GURII LA PACHET

Daca
 ti-ar prinde prinde bine un mic dejun tihnit si vesel,
  ti-ar placea un pranz rapid, dar cu mancare “adevarata”,
   
Daca
  vrei ceva bun pentru pauza de pranz sau pentru acasa,
  esti pe fuga sau ai timp de pierdut,

Daca
  iti plac atmosfera si muzica anilor ’50, dar si confortul prezentului,

Atunci ai nimerit bine !

 La Sorriso Take Away vei fi servit cu rapiditatea specifica unui fast-food, intr-o linie de autoservire completa, dar cu produse ale bucatariei romanesti si internationale SANATOASE si FOARTE PROASPETE!

 Meniul nostru general cuprinde peste 200 de preparate, pe toate gusturile si pentru toate buzunarele! Dintre acestea, va oferim zilnic peste 20 de feluri de mancare din care puteti alege ceea ce doriti si va asiguram ca dam dependenta! A doua zi veti gasi cu totul alte preparate, cel putin la fel de bune, astfel ca nu exista nici un risc sa va plictisiti.

 Tot ceea ce vindem este produs in ziua respectiva in bucataria noastra proprie, din ingrediente alese cu grija si cumparate in aceeasi zi!

 Facem livrari la birou si la domiciliu in zona Piata Victoriei, Buzesti, Str. Dr. Felix, B-dul Nicolae Titulescu, B-dul Ion Mihalache. In cazul comenzilor care depasesc 100 lei, livram si in alte zone ale Bucurestiului

 Pentru moment, asteptam comenzi din “Meniul Zilei” la telefoanele 021.316.53.58 sau 021.317.65.35, dar in curand vom primi si comenzi online.

 Oferim servicii de catering pentru orice tip de eveniment, indiferent de dimensiuni sau “pretentii”. Va garantam flexibilitate si profesionalism! Contactati-ne cu incredere!

 Va asteptam!

 

Leave A Reply