Restaurante Bucuresti

Restaurant BISTRO ATHENEU

9

Restaurantul BISTRO ATHENEU este locul ideal pentru cei care cauta mai mult decat un simplu restaurant. Decorul realizat in stilul anilor ’20 creaza o atmosfera unica, ce reprezinta o iesire din lumea cotidiana, monotona.

Restaurant BISTRO "ATHENEU" 

Este locul ideal pentru cei care cauta mai mult decat un simplu restaurant. Decorul realizat in stilul anilor ’20 creaza o atmosfera unica, ce reprezinta o iesire din lumea cotidiana, monotona.

Restaurant Bistro Atheneu este fratele mai mare al bistro-ului La Taifas, asemanatoare ca si registru, meniu romanesc si international, preturi medii, atmosfera friendly.
Afisajul preparatelor, pe o tabla mare, neagra, aminteste de tapas-urile spaniole, insa doar ca forma de prezentare, nu va asteptati la un snack usor.
Se mananca sanatos: ciorbe, musacale, si tot felul de alte sosuri.

9 comentarii

 1. Daca doriti sa dati restaurantului un aer deosebit si unic,sa-l faceti mai atragator pentru clienti,accesati www antikart.ro unde gasiti obiecte de design interior la preturi accesibile.Tel:2554744,0722-661717,0745-195197.mihai

 2. Marilena Ursaru on

  Buna ziua!
  Va rog sa imi trimiteti pe e-mail , daca este disponibila, o oferta de meniu pentru organizarea unei nunti, anul viitor in luna iulie. Este necesar spatiu pentru aproximativ 100 de persoane.
  Va multumesc anticipat, numai bine.

 3. croitoru adrian on

  va rog sa trimiteti daca este disponibila o oferta de meniu pt nunta, nr. persoane aproximativ 120, pentru perioada august-septembrie 2007.ma intereseaza foarte tare daca se pot da focuri de artificii.
  va multumesc anticipat

 4. total nerecomandat, comanzi ceva si primesti altceva, rece, servire low quality, fitze regale. nu merita timpul si banii

 5. Buna seara va rog a-mi prezenta o oferta in ceea ce priveste masa de revelion pretul meniului de persoana Va multumesc

 6. cristina stama on

  Buna ziua. Va rog,daca se poate ,sa-mi trimiteti o oferta pt Revelion 2012 !
  Suntem interesati de acest restaurant !!!!
  Multumesc si asteptam oferta !

Leave A Reply