Restaurante Bucuresti

Restaurant Brown Sugar

0

Inchis!
Restaurant Brown Sugar este locul in care te simti confortabil in oricare din cele 3 nivele diferite:

Restaurant Brown Sugar

Parterul (capacitate 80 persoane), mai ales terasa (70 de locuri), aminteste de pub-ul de odinioara. Interiorul are stil, dar pastreaza elemente din lemn originale, salvate in ultimul moment din calea distrugatoarelor. La parter se poate manca si bea, intr-o atmosfera lejera, ambientata si de calitate. Pe masura ce orele trec, volumul si varietatea muzicala pot creste, sub comanda unuia dintre DJ-ii consacrati, pana tarziu in noapte.

La etajul 1 (50 locuri, capacitate 80 de persoane) se afla barul central si lounge-ul. Aici puteti savura un trabuc de calitate alaturi de o bautura fina, intr-o atmosfera aparte.

La etajul 2 (60 locuri si capacitate 80 de persoane) cei de la Brown Sugar v-au pregatit o mare surpriza: o mini discoteca, echipata cu garderoba proprie, un al 2-lea pupitru de DJ, sunet si lumini profesionale, mini bar, aer conditionat. Este locul ideal unde puteti organiza petreceri de neuitat! Intre 30 si 80 de persoane pot petrece in conditii optime.
In cursul zilei Brown Sugar poate oferi etajul 2 si pentru lansari de produse, teambuilding-uri sau seminarii.

Pe terasa cladirii, cand soarele va bate mai puternic, Brown Sugar va va pregati multe surprize si o priveliste de neuitat!

 

Leave A Reply