Restaurante Bucuresti

Restaurant Doamnei

2

Restaurant Terasa Doamnei este un local agreat de turisti pentru mancarea traditional romaneasca si pentru localizarea in centrul istoric al capitalei.

Restaurant Doamnei  

Este un local agreat de turisti pentru mancarea traditional romaneasca si pentru localizarea in centrul istoric al capitalei. Ofera spectacole folclorice – muzica si dans.

Poate ca nu i-ar strica o renovare si-o schimbare de personal, restaurantului Casa Doamnei, intrucat a ramas de el doar brandul. Lucru care nu-i cauzeaza totusi la incasari, pentru ca in orice hotel intrebi, la receptie, unde se poate manca romaneste (cu program live, and such), esti trimis la Terasa Doamnei si/sau la Carul cu Bere.

Ca asa-s ei, cu idei putine si fixe. 🙂

2 comentarii

  1. buna ziua va rog sa imis puneti ca preturi/meniu aveti pentru o nunta si bineinteles daca este loc p e la inveputul lui septembrie 2007, cam 100-130 de persoana. si …cu muzica imi puteti spune cum procedati

  2. mancare buna dar servirea lasa foarte mult de dorit, poti sa fii in centrul atentiei ospatarilor doar daca promiti un bacsis mare. Si cel mai neplacut este ca ti se impune sa iei un platou de-al casei, vrei sau nu vrei, care este prea scump pentru ceea ce reprezinta. Am ramas cu impresii foarte neplacute.

Leave A Reply