Restaurante Bucuresti

Restaurant La Bastille

9

Restaurant frantuzesc La Bastille: mancare buna, servire buna, preturi destul de mari.

Restaurant frantuzesc La Bastille

Mancare buna, servire buna, preturi destul de mari. 

9 comentarii

 1. Am mers la acest restaurant la sfarsitul lui noiembrie. Se vrea mai degraba elegant si cu usoare ifose. Mancarea nu m-a impresionat absolut deloc. Mi s-a parut chiar ca nu era prea proaspata. Scoruri mari. Nu face banii.

 2. Unuk dintre cele mai bune restaurante [n care am intrat. Servire exemplara, mancare foarte fina ;i proaspata. Laptele de pasare este absolut delicios. Cat despre pret… dai un ban, dar merita!

 3. Restaurantul mi se pare excelent; am fost de cateva ori si de fiecare data atat mancarea cat si servirea erau ireprosabile. Specialitatile sunt deosebite si preturile se justifica si nu sunt exagerate. Il recomand!

 4. unul dintre cele mai bune restaurante pe care il cunosc in bucuresti. si dupa 4 ani de stat in franta, pot sa va spun ca mancarea este demna si de restaurante foarte bune din paris. rafinata, muzica in surdina, chelneri discreti. e solutia mea pentru ocazii speciale. vi-l recomand.

 5. Da, mi-a placut restaurantul. Mancare buna, atmosfera relaxanta, intima, personal amabil. Il recomand cu caldura

 6. va recomand acest restaurant:atmosfera agreabila,servire buna,simplitate si naturalete;mancare buna.
  va recomand melcii cu usturoi…

 7. Am fost de curand cu prietenul meu in acest restaurant.Este unul dintre cele mai bune.Ospatarii sunt atenti pana la cel mai mic detaliu pentru ca tu sa te simti excelent.Ospitalitate, serviciu, mancare , ambianta, muzica – IREPROSABIL.Il recomand cu caldura!

 8. Am mers la acest restaurant in mai la recomandarea cuiva. Prima impresie: cam pustiu… si eu care sunasem sa fac rezervare doar, doar mai gasim o masa libera 😀

  In rest da, atmosfera intima dar muzica lasa putin de dorit (muzica buna, in surdina insa doar o amarata de caseta in casetofon toata seara, over and over again).
  Preturile sunt destul de piperate deci luati-va bani :D, portiile nu mari..doar de .., e bucatarie frantuzeasca.
  Ficatul de gasca pe care l-am comandat a fost mult mai gras decat ma asteptam si acele alune de padure mentionate in meniu nu le-am sesizat… 🙁 Desi ospatarita a incercat sa ma convinga ca erau in aluatul cu mere cu care era servit. Tot nu cred…
  Dar ospartarita, foarte amabila si atenta insa se vedea ca nu prea avea experienta..poate cumva e mai bine asa ca nu avea ifose cum se intampla…
  Concluzia: un restaurant mult prea scump pentru serviciile oferite
  Sincer, am fost in alte restaurante din Bucuresti care sunt ireprosabile si cu preturi cu mult mai mici.

  Ahh si btw, acest cupon de 10% reducere nu mai e valabil

 9. 1. Mancarea – nu doar foarte buna, ci deosebita. Au doar cateva feluri de mancare, ceea ce este un semn bun – bucatarul face doar ceea ce stapaneste la perfectie.

  2. Servirea – la fel ca mancarea, adica iti depaseste asteptarile. Prompti, fara a deveni ‘intruzivi’, mereu cu zambetul pe buze si chiar au oferit sa puna in apa buchetul de flori cu care venisem.

  3. Atmosfera – lumina indirecta, muzica superba.

  4. Preturile – mari (35-40 RON pentru o parte din feluri, din care am si luat) sau foarte mari (70-100 RON ). In final, 150 RON pentru doua feluri de mancare, doua deserturi, o sticla mica de vin si apa.

  Concluzie – Cu aceeasi bani, mai degraba merg o data aici, si degust ceva memorabil, decat de 2-3 ori la alt restaurant, cu mancare doar OK.

Leave A Reply