Restaurante Bucuresti

Restaurant Micul Paris

0

Restaurantul Micul Paris vă așteaptă să retrăiți perioada interbelică, la margine de Bucureșci Restaurantul “Micul Paris la Margine de București”, prin care dorește să ofere o alternativă bucureștenilor, un loc în care aceștia să simtă mireasma perioadei intrebelice.

Se spune că perioada cuprinsă între 1859 și 1946 a fost cea mai înfloritoare pentru București din toate punctele de vedere. Orașul a fost vizitat de mii de călători europeni și astfel a căpătat renumele de Micul Paris. Tocmai pentru a reînvia atmosfera boemă și electrizantă a acelui veac, am creat restaurantul Micul Paris ”La margine de Bucuresci”. Vino și tu in fiecare sâmbăta să petreci o seară specială, în atmosfera ”Bucureștilor” de altădată, unde obiceiurile de­a bea, de­a manca si de­a se plimba se dovedeau inca si mai placute decat azi.Cu preparate gustoase și deosebite, și cu cele mai fine băuturi, locuitorii capitalei și nu numai, sunt așteptați în fiecare sâmbătă , pentru a trăi momente unice ale vechiului București, și pentru a asculta romanțele și muzica de petrecere aduse de Diana Matei și Taraful Cleante.
O seară plină cu mâncăruri alese, danțuri și voie bună!
Așa că, in fiecare sambata, sunteți așteptați cu muzică, voie bună, mâncăruri delicioase și băuturi rafinate la Ambasad’Or Events (Drumul Odăii nr. 34­36, Otopeni). Rezervări: 0725.500.800.

Leave A Reply