Restaurante Bucuresti

Restaurant Rossetya

8

La Rossetya, restaurant deschis chiar inima Bucurestiului, a recreat pentru toti oaspetii dragi cadrul caselor boieresti bucurestene din secolul XIX.

Restaurant Rossetya

Restaurant cu specific romanesc.

8 comentarii

  1. Am vizitat acest restaurant din intamplare desi auzisem de el, dar din felul cum era prezentat cu atribute ca boierie, crema de secol XIX, adica totul lux de Dambovitza am crezut ca este unul din baloanele de sapun care se umfla si se sparg in permanenta pe strazile Bucurestiului. Prima data cand l-am vizitat am crezut ca este doar o intamplare si ca am nimerit un bucatar si un ospatar in toane bune.De abia a doua oara cand am fost la acest restaurant la exact 2 zile dupa prima vizita mi-am dat seama ca de fapt caracteristica acestui local este bunul simt pe care il respira.Pentru prima data in ultimii 3 ani in Bucuresti am avut impresia ca mananc intr-un loc unde sunt servit cu placere nu cu cine stie ce sofisticarii culinare dar cu lucruri gustoase , de calitate si la un pret care oglindeste exact ceea ce sunt in realitate. Pentru amabitate si mai ales pt curatenie nu s-a considerat ca trebuie sa-mi se bage mana in buzunar. Bucurestiul are nevoie de toate categoriile de restaurante care exista la ora aceasta de la Shorley pana la Heritage care satisfac probabil societatea actuala bucuresteana. Dupa parerea mea sunt 2 categorii de consumatori:cei care baga mana in buzunar si platesc nota de plata din bani proprii adica raportul serviciu- pret conteaza si cei care baga mana in buzunarul altuia si importante sunt ifosele. Acest Rossetya este probabil la ora actuala restaurantul din Bucuresti unde raportul pret serviciu este cel mai favorabil clientului.Nu imi permit sa recomand nimic din ce am mancat eu pt ca gusturile sunt diferite dar Rossetya are un meniu unde este imposibil sa nu gasesti cateva feluri de mancare care sa iti placa. Pentru mine acest local reprezinta media restaurantelor bucurestene dar cum spune o vorba: media este de aur.Deci se recomanda oamenilor normali si nu celor care se cred gastrozauri.

  2. Rossetya A FOST un restaurant extraordinar. Acum se bazeaza pe semipreparate si chelnerii s-au obraznicit. Preturile sunt mari fata de acum un an. Pacat, dar ca la romani, orice minune tine putin.

  3. Un restaurant asa cum se cade, cu servire foarte buna, cu o lista de preparate bogata. Preturi normale (dar nu de bodega sateasca), mai mici decit in zone cu fite.

  4. nu mai am incredere sa maninc aici pentru …am mincat niste pulpe de pui cara miroseau nasol si am ajuns la spital …nu e un restaurant de incredere unde poti lua cu cei dragi o masa ca ii bagi in spitalllll……………..

  5. vrei sa denigrati imaginea acestui restaurant care este unul din cele mai bune din Bucuresti …. merg aici de cate ori am ocazia mancarea find forte buna si niciodata nu am avut probleme

Leave A Reply