Restaurante Bucuresti

Adresa: Aleea Alexandru nr. 18
Tel.021 230 21 20
021 230 03 84

2 comentarii

  1. gheorghe dinica on

    Am avut un neplacut incident in acest restaurant. Am comandat o friptura si cand am fost servit am constatat ca pe ea sunt scame, deci neconsumabila. Am chemat ospatarul care mi-a spus ca am vedenii, ca nu este nici o scama pe friptura. Am cerut sa fie schimbata si tot el a facut scandal. In local era cineva din conducere care a iesit din bucatarie si mi-a cerut sa plec din restaurant ca fac galagie dar sa platesc si nota. Adica sa platesc pt ce nu am consumat. Nu am vrut sa platesc drept pt care am fost violentat si admolestat. Chiar si scuipat de aceasta persoana. Mentionez ca am fost la masa cu niste parteneri de afaceri care au fost foarte indignati de incident. Dupa ce am chemat politia patronul a negat incidentul si a spus ca nu am vrut sa platesc si de aceea ma agresat.
    Nu vizitati acest local pt a nu avea probleme. Dupa un control al OPC in local s-a constat deficiente mari la bucatarie. Carnea era ranceda si mizeria mare.

  2. Un restaurant absolut orbil cu niste ospatarite al caror comportament lasa de dorit din plin. Am avut nunta la acest restaurant si regret alegerea facuta. Mancare f putina, servire oribila ( vroiau sa serveasca felurile de mancare din jumatate in jumatate de ora ca nu au pomenit ca o nunta sa tina mai mult de ora doua noaptea in conditiile in care ajunsesem la restaurant la orele 20), daca le cereai un pahar sau o furculita se scandalizau imediat, vinul si celelalte bauturi duse de noi le aduceau cu chiu cu vai la masa, tortul, cand le-am zis ca trebuie sa-l taiem noi au spus ca nu au mai intalnit asa obiceiuri cum la fel nu au mai pomenit ca mirii sa primeasca primul etaj al tortului. Iar dupa ce au impartit niste felii foarte subtiri de tort invitatilor (desi era un tort de 9 kg pt 50 de invitati) au inceput sa-l imparta intre ospatarite. Iar daca se intampla sa mai aveti invitati in plus, iese un mare scandal cand le ceri sa mai aranjeze o masa sau sa mai faca doua locuri in plus. Si colac peste pupaza, nota a fost incarcata cu cate 40 de ron pentru fiecare invitat ( adica meniul de la 180 cat ramasese stabilit cu patru zile inainte de nunta a crescut brusc la 220) motivandu-ne ca nu am inteles bine si ca nu ne ramane decat sa achitam nota, iar suportul de la tort nici nu au mai vrut sa ni-l mai dea inapoi. Daca nu platesti nota incepi sa fi bruscat si admolestat chiar de ospatarite si apoi iti spun ca la ce relatii au ele reclamati la politie se face prin telefon. Factura fiscala nu am primit in momentul in care am achitat nu am primit factura fiscala pe motiv ca contabila nu lucreaza duminica. De la inceput ti se cere 10 % spaga pt ospatari, bucatarie, etc. In concluzie, un loc oribil in care civilizatia si bnul simt lipsesc cu desavarsire.

Leave A Reply